Kompletné odosielanie a prijímanie e-mailov priamo vo FLOWii

Dlho očakávaná funkcionalita prijímania a odosielania e-mailov priamo z FLOWii je od dnešného dňa k dispozícii. Táto aktualizácia vám prinesie viac komfortu a zároveň sprehľadní komunikáciu so zákazníkmi. Navyše máte možnosť priradiť jednotlivé e-maily k obchodným prípadom a zákazkám. Poďme sa pozrieť ako to vyzerá v praxi.

Vytvorili sme novú evidenciu s názvom "Emailing"

Uvedomujeme si, že mnohí z vás, komunikujú prostredníctvom e-mailu každý deň. Z toho dôvodu sme vytvorili prehľadnú evidenciu e-mailov.  Nová evidencia má názov "Emailing" a nájdete ju v hlavnom menu aplikácie FLOWii.

Prijaté a odoslané e-maily, koncepty, vymazané e-maily k dispozícii jedným kliknutím

V ľavej časti obrazovky si môžete vybrať, ktoré kategórie e-mailov potrebujete zobraziť. Kliknutím na "Pohľad", sa vám zobrazí možnosť zobraziť - prijaté, odoslané, vymazané e-maily, a rovnako aj koncepty.

Filter

V ľavej časti obrazovky, si môžete vyhľadať e-maily podľa kľúčového slova, dátumu, partnera, obchodného prípadu a zákazky. Už viac nebudete musieť dohľadávať e-maily ku konkrétnej zákazke. Všetko budete mať k dispozícii jedným kliknutím na filter s názvom "Zákazka".

Z e-mailu priamo do obchodného prípadu a zákazky

Z e-mailingu máte možnosť priameho prekliku do obchodného prípadu a zákazky. Postačuje prejsť kurzorom myšky na názov obchodného prípadu, alebo zákazky a jednoducho ju zobraziť kliknutím.

Náhľad e-mailu

Náhľad e-mailu si môžete zobraziť v dvoch variantách. Prvá z nich, je zobrazenie náhľadu v pravej strane obrazovky.

Druhá varianta, je klasické zobrazenie e-mailu, jednoduchým kliknutím na predmet e-mailu.

Ako nastaviť prijímanie e-mailov do FLOWii

V pravej hornej časti obrazovky, kliknite na "Moje nastavenia". Následne si pozrite váš Osobný mailbox (napr. patrik.skulavik-1465@mailbox.flowii.com), viď. obrázok nižšie.

  • E-maily si môžete nechať automaticky preposielať na e-mailovú adresu vášho mailbox FLOWii účtu. To znamená, že si nastavíte vo vašich aktuálnych e-mailoch automatické preposielanie do FLOWii.
  • E-maily si môžete nechať preposielať v skrytej kópii na e-mailovú adresu vášho mailbox FLOWii účtu.
  • E-maily môžete z FLOWii priamo odosielať.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom nastavenia prijímania e-mailov vo FLOWii, nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu: support@flowii.com, alebo tel.: 0948 411 307.

Automatické pridanie výdavku priamo z vydanej objednávky

Nová funkcionalita umožňuje automaticky pridať výdavok priamo po dokončení vydanej objednávky. Čo to znamená? Ak vytvoríte a uložíte vydanú objednávku, FLOWii sa vás automaticky opýta, či chcete výdavok pridať aj do "Príjmov a výdavkov".

Nový filter v úlohách - odpracované

Pripravili sme pre vás nový filter s názvom "Odpracované". Čo to znamená? Povedzme si príklad. Predstavte si situáciu, že chcete zobraziť všetky úlohy, na ktorých ste pracoval v danom období (deň, týždeň, mesiac, ...). Máte v záujme zobraziť úlohy, ktoré sú dokončené, ale aj úlohy, ktoré ešte stále prebiehajú. Ak si manažujete Úlohy pomocou FLOWii, viete, že je možné na každej úlohe merať čas (predpokladané trvanie, skutočné trvanie), a rovnako v konkrétnej úlohe pridávať viacero časových intervalov, pretože na jednej úlohe môžete pracovať aj týždeň. Nový filter umožňuje zobraziť všetky úlohy (aj nedokončené), a zároveň vypočíta skutočné trvanie úloh, ale aj jednotlivé intervaly v úlohách za konkrétne obdobie. Filter "Odpracované" vám vypočíta skutočne odpracovaný čas na úlohách za konkrétne obdobie, a to na minútu presne.

Aktuálne pracujeme na ďalších vylepšeniach

V najbližších aktualizáciách vás čakajú nasledujúce vylepšenia:

  • skupinové a individuálne pridávanie zliav na dokladoch,
  • položky na dokladoch budú môcť mať 4 desatinné miesta,
  • zobrazovanie mesačného salda zamestnanca na dochádzkovom terminály,
  • hromadné pridávanie záznamov v dochádzkovom systéme,
  • možnosť vystavenia dodacieho listu bez uvedenia cien,
  • viacero vylepšení v evidencii Príjmov a výdavkov,
  • možnosť "jedným klikom" zálohovať všetky dáta z FLOWii,
  • vystavenie dokladu v cudzej mene (USD, EUR, CZK, ...).